Временно ще може да отваряте стария сайт за справки на адрес: old.proart.bg

"The House at Rueil" №23857

Арт. номер: 23857

Описание


Едуард Мане се възхищавал на ефектите на светлината и цветовете непрекъснато, Това го карало, непрекъснато да търси все по-добри начини да ги улови и да покаже безкрайно разнообразния свят около него.

Картината "The House at Rueil" е нарисувана през 1882 г. На нея Мане рисува къщата на поетът Eugène Labiche край Париж, в която е отседнал. Той рисува само част от фасадата на къщата като детайл, много в стила на японските дърворезби. Не е възможно да се помести цялата къща на платното, заради големината й, а и заради дървото пред вратата.

Фасадата се къпе в ярка слънчева светлина, дори може да се усети хладната сянка, хвърлена от короната на дървото. Толкова е реалистично, че човек може да усети, че има лек бриз, галещ тревите и листата. Умелата ръка на Мане кара хората да почувстват и преживеят картините му...


Репродукцията представлява висококачествен печат с еко мастила,  върху италианска канаваца. При по-малките размери изображението е каширано върху твърд гръб, а при по-големите - опънато на подрамка. Получавате го аранжирано с подходяща рамка.
безплатна доставка
при поръчка на стойност над 300.00 лв.
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
062 631 520 | 0885 617 613 | 0885 837 483

История на разглеждани продукти